Drool Stop

149,00 kr.

Drool stop uni size.

Løsningen for de mange hundeejere, der hver dag kæmper med at deres hund drikker for hurtigt, er her nu!

Med Drool Stop garanterer vi at vandsavl minimeres drastisk! Når din hund har været ved vandskålen, kan der ikke længere smides et vandfald på gulvet! Din hund bliver også fri for at være våd i hovedet, skægget og i pelsen, hvilket mindsker grobunden for diverse gener og følgesygdomme.

Drool Stop afhjælper nemlig lige præcis dette problem, samt flere andre. Drool Stop er en rund indsats lavet til at kunne tilpasses mange skålstørrelser mellem 14 og 24 cm. Der er udformet et tungeformet drikkehul i midten, dette sørger for at hunden skal bruge lidt længere tid på at få samme mængde vand som før, derved kan hundens system nå at registrere at der er tanket op. Milijøvenlig, og Drool Stop er lavet af et genanvendeligt fødevaregodkendt materiale.

Drool Stop modvirker våde ører, vandpjask og savl omkring vandskålen med op til 95%! Det produkt vil revolutionere hverdagen ved vandskålen. Både for de mange hunde som ikke længere behøver at være våd i ansigtet hele dagen, men så sandelig også for de mange hundeejere der bruger uanede ressourcer på at tørre op efter at bedstevennen har slukket tørsten. Det samme gælder hvis man er motorisk hæmmet eller svagt seende, i og med man kommer en indsats i vandskålen som holder på vandet, gør man praktisk talt sin egen skål til den mest spildsikre på markedet.

Det er en optimal opfindelse, der kan bruges inde, ude, på farten i transportburet, i toget, på båden, i flyet og på visit ved venner og bekendte, man kan hermed altid have vand tilgængelig for sin hund.

Relevant for alle hundeejere!

1
+
Tilføj til kurv