Hamster&Gerbil Complete 1,75

125,00 kr.

Hamster & Gerbil Complete er et komplet og smagsfuldt fuldfoder til hamstere og dværghamster og Gerbil (springmus). Dette fuldfoder er tilpasset deres ernæringsfysiologiske behov, og indeholder derfor meget lidt stivelse og ingen kornkerner. Den specielle forarbejdning til ekstruderede stykker, gør bidderne let fordøjelige og velsmagende for din hamster.

Ernæringsfysiologiske behov:

Tandpleje
Tandproblemer ofte findes i (dværg) hamstere, hamstere og springmus. Dette er normalt en direkte følge af uegnet fodring, som bidrager tilstrækkeligt til den nødvendige naturlige nedslidning og fortsatte vækst af tænderne. 
Ved at inkorporere specifikke umalet lange fibre med en høj silikat andel i Hamster & Gerbil Complete pillerne, sikres en maksimal tygge aktivitet, og den nødvendige nedslibning af tænderne og en sund mund er dermed sikret.

Friske Grøntsager
Ekstruderingsprocessen tillader friske grøntsager i pillerne. Tilsætningen af mindst 10% friske grøntsager sikrer en lækker smag. 
Kombineret med fibrene og teksturen i Hamster & Gerbil Complete, sikres et foder til (dværg) hamstere, hamstere og springmus med en høj grad af indtagelseslyst.

Kylling og fisk
De animalske proteiner og fedtstoffer i Hamster & Gerbil Complete kommer hovedsageligt fra kylling og fisk. Kylling har en høj biologisk værdi på grund af dens høje indhold af essentielle aminosyrer og er meget fordøjeligt. Fisk er en vigtig kilde til omega 3.

Lavt kalorieindhold
Kombinationen af et lavt indhold af energi, et lavt indhold af stivelse og et højt indhold af lange fibre i pillerne, sikrer en let fordøjelig og afbalanceret kost. 
På den måde vil din (dværg) kanin fortsætte med at holde sin idealvægt.

Florastimul
Den unikke tilsætning af præbiotika, fructo-oligosaccharider (FOS) og Mannan-oligosaccharider (MOS), har en sund indflydelse på tarmens mikroflora. 
På denne måde er en optimal intestinal balance og korrekt tarmfunktion sikret.

Vitamin Plus
Tilsætning af vigtige vitaminer til Hamster & Gerbil Complete fuldfoder understøtter sundheden. 
Vitamin A er vigtigt for fornyelsen af hudceller, synet, reproduktion og stofskifte. 
D3-vitamin stimulerer indtaget af calcium / fosfor og dermed understøttes knoglerne. 
E og C-vitamin er vigtige antioxidanter, som beskytter kroppen mod frie radikaler. Begge vitaminer også øge organismens naturlige modstand. 
Fuldfoderet er blevet beriget med stabiliseret vitamin C. I modsætning til den krystalliske form, stabiliseret C-vitamin er langt mindre tilbøjelig til oxidation og biologisk nedbrydning og forbliver derfor meget længere aktivt.

Pro immunitet
Tilsætningen af naturlige vegetabilske pigmenter, lutein og β-caroten, har en positiv indvirkning på den generelle modstand og tilstand hos kaniner. 
På den ene side, er disse carotenoider kendt som kraftige biologiske antioxidanter. På den anden side forbedrer de organismens naturlige resistens ved at stimulere udviklingen af antistoffer mod sygdomme.

Optimal Pelspleje
Tilsætningen af essentielle Omega 3 - & 6 fedtsyrer sikrer en sund hud og en blank pels. 
Omega 6 fedtsyrer er tilvejebragt via specifikke vegetabilske olier. En ekstra tilsætning af hørfrø i Hamster & Gerbil Complete produktet giver de nødvendige omega 3 fedtsyrer. På denne måde et optimalt forhold mellem omega 3 / omega 6 fedtsyrer opnås.

Anti Hårbold reducering
Takket være anvendelsen af specifikke naturlige fibre, er risikoen for hårboller i maven og tarmsystemet reduceret.

Lugt Kontrol
Alle Hamster & Gerbil Complete produkter indeholder yucca ekstrakter. Disse binder ammonium og andre komponenter, der er ansvarlige for dårlige lugte. På denne måde er disse ubehagelige lugte stærkt reduceret.

1
+
Tilføj til kurv